Støt en synshandicappet eller blind - til at fortsætte som bridge spiller

50,00 kr. 0.42% af 12.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
Peter Hjortkjær @pehjo

medlem siden 12. september, 2018

Om projektet

Crowdfunding for social inklusion.

Vores Teknologiske Mesterværk - få gratis adgang ved at støtte denne kampagne.

Vi er midt i udviklingen af en app, der fusionerer teknologi med glæden ved bridge. Denne app benytter billedgenkendelse og tekst-til-tale-teknologi til at opbygge en unik forbindelse mellem forskellige typer spillere. Her er, hvad vores app tilbyder:

🃏 Inklusion: Vores mission er klar - at forbinde synshandicappede og seende spillere. Vi inviterer dig til at være en del af denne inkluderende bevægelse.

Din støtte er afgørende for at gøre en forskel i dag. Ved at støtte vores crowdfunding-kampagne kan du hjælpe os med at skabe en mere inkluderende bridgeverden. Du kan også downloade en testversion med begrænset funktionalitet via dette link https://testflight.apple.com/join/HyKcZDiA

Reward

Fuldt funktions dygtig app til brug i din klub.

🎁 Fremragende Tilbud: Når du støtter vores kampagne, vil du senere modtage et eksklusivt abonnement på gratis brug af den færdige app inclusive nye premium funktioner.

Oplev bridge på et nyt niveau med premium funktioner, der også registrerer dine meldinger i bridge-spillets melderunde.

Udtalelse fra en Seende Bridgespiller

🃏 "Selvom jeg ikke har visuelle handicaps, har jeg haft fornøjelsen af at spille med mine synshandicappede venner. Denne app vil skabe en mere inkluderende og fornøjelig bridgeoplevelse for os alle."

Lad os arbejde sammen for at skabe en mere inkluderende bridgeverden. Støt vores kampagne i dag og vær med til at gøre en forskel.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber