Workshop i Psykologisk tryghed, Metakrise, Bæredygtighed og Holistisk menneskesyn

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ramesh Patel @rameshpatel

medlem siden 1. maj, 2023

Om projektet

På https://zieaz.net/workshop er der Projekt info og liste med planlagte Workshops.

Forhistorie;
En lang forklaring kort: Jeg startede med et udgangspunkt i at blive selvstændig Studie mikrofon-mager. Halvt inde i den process, vægte jeg f.eks. vigtigheden af verdensmålene højere end slutproduktet; dvs. selve argumentet om at lave flere mikrofoner, nå der er mikrofoner nok i verden!?
Konklusionen for at fortsætte, er understøttet i at dele mine personlige ”bæredygtige vaner”.

Selve projektet:

Ugentlige Workshops i Haslev by.
Du har som deltager har frihed til at stille alle slags spørgsmål fra din hverdag, der kunne have relation til f.eks. verdensmålene. ( Inspiration fra Psykologisk tryghed Se YT Video: "Hvad er psykologisk tryghed? - Dorthe Birkmose" og "Det utrolige potentiale i 'Psykologisk tryghed' – med Christian Ørsted")

Fra komplekse forklaringer - til enkle forklaringer, og en håndfuld af ”Tommelfingerregler”, der enkelt letter forståelsen af, hvor og hvordan, samt nogle gæt på hvorfor, et produkt er blevet til. ( Systemforståelse; Metakrise, Bæredygtighed, Evolution )

At forstå andres handlinger kræver noget perspektivering, med kik ind i menneskets natur gennem forskellige tidsperioder og geografisk placering.
I sagens kerne handler det om at forstå vores egne følelser og handlemønstre; Vi kan kun forestille os hvad andre føler, og måske relatere til, hvis vi selv har oplevet noget lignende.

Kender ud det gamle ordsprog: ”Uden mad og drikke dur helten ikke”?

I workshoppen kigger vi også på et Holistisk menneskesyn, hvor vi kommer ind på bl.a. nyeste forskning inden for næring, essentielle fødevare og muligheden for lokalt dyrkede fødevare, der kan muligvis kan erstatte importerede eller forarbejdede fødevare.
Hertil kan vi også tage bruge af The Inner Development Goals (IDGs); så vi kan øve os i at være vores egen ”helt”, og deltage i f.eks. verdensmåls relaterede aktiviteter.

Jeg har allerede være med til at åbne Repair Cafe Haslev.
Både for åbne et sted for at hjælpe miljøet på ét punkt, og et sted med mulighed for Psykologisk tryghed (Se YT Video: ”Amy Edmondson: Creating Psychological Safety at Work”).
92 Repair Cafeer pt.: Repair Cafe Danmark, en non-profit forening med Repair Cafeer i hele landet. Alle arbejder 100% frivilligt i de lokale afdelinger.
Pt. faste dage i Haslev Bibliotek:
Tid; 13:30-16:30.
Uge 34, d. 23.08.2023
Uge 38, d. 20.09.2023
Uge 42, d. 18.10.2023
Uge 48, d. 29.11.2023
Uge 51, d. 20.12.2023
Uge 4, d. 24.01.2024

Mit team for Workshoppen:
Pt. er jeg mig selv (Ramesh Patel).
Men hvad jeg har lært af at lytte til f.eks. Robin Dunbar (Antropolog & Evolutionær psykolog), Martin Lindstrøm (Forretning & Kulturtransformation), Rick Rubin (Musikproducer og Kreativ vejleder): har jeg tillid til at mit team allerede er lokalt - vi har bare ikke fundet hinanden endnu.

Budget:
Monetær værdi:
For at mimere det samlet energiforbrug (CO2e emission), er min radius for workshops indenfor cykel rækkevidde.
Til den mobile workshop har jeg brug for 2 cykelvogne med overdække, ny pris ca. 2 x 1.800, hvis jeg ikke kan finde tilsvarende brugt.

Mini mobilt verdensmåls-bibliotek hvorfra jeg kan referere til emner indenfor relevante forretningsmodeller (Thinkers50 bøger som The Upside of Uncertainty, og f.eks. Doughnut-økonomi, mfl.), Kulturpsykologi, Biologi og Ernæring, Permakultur og regenerativ landbrug. Ca. 2.000 til 5.000 kr. 1 eksemplar af hver.  

En brug eller ny projektor med en naturlig opløsning på mindst 1080p (1920x1080), til fremvisning af 3D modeller der kan visualisere problemstillingers udvikling. Max 4000kr (ny pris). Har pt. en bærebar pc med 13 tomme skærm – det er småt at vise frem.
Diverse kontorartikler, printerudgift til workshop materiale (printes hos Faxe bibliotek i Haslev): Ca. 2.000 over et år.

Webhosting/VirtuelPrivatServer for IT projekter, der udvikles parallelt med workshoppene (programmeres gratis af mig selv): Ca. 1.000 per år.

Samlet opstart: Max 13.600kr
Årlig drift og vedligehold; 3.000 kr.
Koda abonnement for afspilning af musik; ca. 600kr. per kvartal.

Levering:
Prøveperiode er planlagt i September 2023, så kan du komme og vurdere om du vil støtte fremtidige workshops.

Fysisk deltagelse i Haslev by og omegn; Ugentligt Mellem 2-4 timer. Max 15 deltagere per gang.
Mødelokaler kan være temabestemte når muligt (Er det f.eks. temaet Kreativitet og Musik; kunne det måske være hos Faxe Musikskole i Haslev. Landbrug; hos en lokal landman/kvinde). Er vejret til det, relevant og adgang til forplejnings faciliteter, er vi ude.

For bidragsydere via booomerang.dk (Rewards), er deltagelse i workshoppen gratis modsvarende det beløb der givet:
Jeg tænker at en deltager pris normalt er sat til 100kr. per workshop, så giver du 200kr får du adgang til 2 workshops, eller 2 personer i 1 workshop.
Giver du under 100kr, får du adgang til 1 workshop.

Beløb over de 20.000kr vil gå til lokale biodiversitets initiver, Træplantning for CO2 offset af workshop materialer. Muligvis støtte til fondsøgnings aktiviteter, til lokale verdensmåls tiltag, hvor workshop deltagere har en stemme i, hvad vi syntes der mangler lokalt, som også gavner globalt.

Start- og slutdato: Uanset hvor mange penge dette flexible funding opslag skulle åbne for, har jeg som mål at invitere til og holde workshops.
Start i Oktober 2023, og en ca. slutdato om 28 år, når jeg går på pension. Jeg kan dog ikke garantere at jeg bor i Haslev By i alle 28År :-)

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber