M & T Frisør - støt en lukningstruet syrisk frisør på MIDTFYN

10.000,00 kr. 7.63% af 131.000,00 kr.

13

crowdfunders
udløbet
Tyge Mortensen @rudmekompagniet

medlem siden 7. februar, 2016

Om projektet

Den syriske frisør, Mazen, der har frisør butikken M & T på Jernbanegade i Ringe på, spørger efter din hjælp. 

Mazen skylder 131.000kr i skat og skal betale dem senest torsdag d. 30. oktober.

Hvis ikke de betales tilbage bliver han erklæret konkurs og mister sin virksomhed og hans muligheder for opholdstilladelse hæmmes gevaldigt.

HVORFOR er han havnet i denne klemme?

Grunden til at han har gæld til SKAT er ren og skær uopmærksomhed og manglende overblik over de danske skatteregler. Gælden er oparbejdet over de 4 år han har haft sin frisørforretning og hænger bl.a. sammen med at han ikke fik coronahjælp. an fik brev fra skat for en uge siden, hvor de begærede ham konkurs. 

HVORFOR skal du hjælpe?

Hans frisørforretning er i vækst og hans økonomi er rimelig med god overlevelsesmulighed. Mazen klarer sig selv og forsørger sin familie. Det rækker bare ikke til nærværende situation.

Vi har kendt Mazen siden han med sin familie kom til Danmark for 9 år siden. Han har altid været god til at tilpasse sig sit nye land og altid søgt at finde en måde han kunne ernære sin familie på selv. Det var derfor et stort øjeblik da han for 4 år siden åbnede frisørforretningen i Ringe. 

Hans børn går i Rudme Friskole og hans største ønske er at de får opholdtilladelse og kan blive i Danmark. De flygtede fra Syrien p.gr.a krigen og har ikke noget at vende tilbage til. 

HVORDAN kan du hjælpe?

Du kan støtte ham ved at købe et klippekort til et antal klipninger. 

På den måde får han mulighed for betale dig tilbage, med det han er god til. Du er velkommen til at betale mere for klippekortet, end 175 kr pr klipning, men det er op til dig selv. Vi foreslår at du støtter med det beløb du kan overkomme. 

Dette opslag er lavet for at hjælpe Mazen.

Vi håber du vil støtte hans mulighed for at drive sin forretning videre og blive i landet. 

Vi er hans tidligere naboer i Rudme og kan stå inde for ham. 

På forhånd mange tak

Carl Ejner Leonhard, Kevin O'Donoghue, Peter Christensen og Tyge Mortensen

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber