Arya Copenhagen - Transforming Style, Celebrating Confidence

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Michelle Jensen @Michellej

medlem siden 2. januar

Om projektet

Arya Copenhagen er en visionær modevirksomhed, grundlagt af Michelle Jensen, der udgør en udfordrende og inspirerende historie. Michelle, inspireret af sin personlige rejse med angst og en nødvendig omstilling af sin karrierevej, skabte Arya som en platform, der strækker sig ud over blot en almindelig online tøjbutik. Navnet "Arya", der stammer fra sanskrit og bærer betydningen af ædel eller ærefuld, er grundlæggende for virksomhedens identitet og formål.

Arya er ikke blot en modebutik; det er et udsagn om individualitet, elegance og selvtillid. Virksomheden specialiserer sig i at tilbyde moderne, stilfulde og tidløse beklædningsgenstande, der ikke blot er mode, men et redskab til at inspirere kunder til at udtrykke deres autentiske stil og udstråle selvtillid på deres egne unikke måder.

Bæredygtighed og ansvarlig mode er hjørnestenene i Aryas virksomhedsetik. Virksomheden stræber efter samarbejde med mærker og producenter, der deler disse værdier, i et forsøg på at skabe et mere bæredygtigt og etisk modeunivers.

Aryas produktsortiment omfatter et bredt udvalg af beklædningsgenstande lige fra hverdagsoutfits til specielle begivenheder. Målet er at give kunder mulighed for at finde det perfekte tøj til enhver lejlighed, samtidig med at der lægges vægt på at fremhæve den individuelle skønhed og personlige udtryk hos hver enkelt kunde.

Ved at gå ud over at være blot en modeforretning ønsker Arya at være et symbol på empowerment og styrke. Hver beklædningsgenstand repræsenterer ikke kun mode, men også en vej mod at omfavne den indre styrke og skønhed hos den enkelte. Michelles personlige rejse med angst har formet virksomhedens vision, der stræber efter at skabe et trygt rum for kunderne og give dem mulighed for at føle sig selvsikre og komfortable i deres valg af tøj.

Arya Copenhagen, grundlagt som en alternativ karrierevej under Michelles sygemelding med angst, er ikke blot en forretning, men et ærbødig hyldest til individualitet, bæredygtighed og personlig empowerment inden for modeverdenen.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber