Steffen Jungersen - Mig og Lemmy

32.000,00 kr. 128.00% af 25.000,00 kr.

63

crowdfunders
udløbet
Thomas Vilhelm @thomasvilhelm

medlem siden 1. marts, 2016

Om projektet

THE GREAT MAN!

Da Lemmy Kilmister døde den 28. december 2015 blot fire dage efter sin 70 års fødselsdag i Hollywood (29. december dansk tid),  stod Steffen Jungersen på et natværtshus på Nørrebro, mens meddelelsen om hans farvel tikkede ind. Meget senere blev Jungersen fulgt hjem af en veninde, som blev nervøs for ham, fordi han reagerede stærkt følelsesmæssigt på Motörhead forsangeren og bassistens bortgang. Jungersen fortæller:

"Hjemme drak jeg det meste af en flaske whisky, jeg havde fået i julegave, og røg en kvart karton, mens jeg helt seriøst kontemplerede, om jeg skulle gå samme vej som The Great Man. Indtil jeg kom i tanker om, at dét da i hvert fald nok var det sidste, Lemmy ville have. Og jeg kom i tanker om dengang ved baren i Marquee Club i 1980, hvor Lemmy sagde:

"Steffen! Hvis du tror på rock and roll, så slås for det, mand!”"

Jungersen svor dagen efter Lemmys død med vanlig vidtløftighed fremdeles at efterleve opfordringen, der mere lød som en ordre under de to mænds møde i det berømte spillested i London for 37 år siden. Den kamp vil de fleste af Steffen Jungersens trofaste læsere – manden er noget så sjældent som en rockjournalist, der faktisk selv har en fanskare! – med garanti medgive, at han har kæmpet gennem hele sin karriere.

Den kommende bog, hvis fulde titel lyder Mig og Lemmy - en rock´n´roll krønike, er endnu en omgang i kampen. Bogen med selvbiografiske nedslag i både Lemmys, Jungersens og en masse andres liv udgives af forlaget DreamLitt i løbet af foråret 2018. En hyldest til rock and roll og de tilhørende værdier: Livet, givet os frit og uden den snærende politisk korrekthed, som er ved at træde os under fode i disse år. Kort og godt: Den gedigent støjende kamp for anstændighed. . . .

For Jungersen er den kamp en kamp for livet, som han har kæmpet med Lemmy som mental mentor. Pennen er næppe mægtigere end Rickenbackeren, men mindre kan vel også gøre det. . .

Udover selve krønikedelen vil samtlige Motörheads officielle studiealbums blive (gen)anmeldt, samtidig med at det legendariske bands fineste øjeblikke ifølge Jungersen præsenteres i overskuelig kronologisk form.

Midlerne fra denne crowdfunding vil gå til at sikre Steffen Jungersen mest mulig ro til fordybelse i bogprojektet og til dækning af evt. udgifter, der måtte dukke op under arbejdet med at få værket gjort klar til udgivelse.

Vi håber, I vil tage godt imod muligheden for at købe Mig og Lemmy i forsalg og samtidig støtte forfatterens vej mod målet. Det vil ligeledes være en stor hjælp, hvis I hjælper med at sprede budskabet om vores funding.

På forhånd tak....
Tak for støtten
Minimumsbeløb 20,00 Vi takker mange gange for støtten til vores funding.
Bogen er din!
Minimumsbeløb 300,00 Vi takker mange gange for din støtte og kvitterer med tilsendelsen af en bog i signeret stand.
Bøger på vej med en gave.
Minimumsbeløb 600,00 Vi takker mange gange for støtten og kvitterer med tilsendelsen af to bøger i signeret stand plus en gave: Steffen Jungersens første udgivelse "Dr. Rock - udvalgte nedslag i 25 års rockhistorie"
Bøger, reception og gave
Minimumsbeløb 1.000,00 Vi takker mange gange for støtten og kvitterer med tilsendelsen af tre signerede bøger, en "Dr. Rock" samt en invitation til bogreception. Nærmere detaljer følger.
Mere af det hele!
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi takker mange gange og kvitterer med tilsendelsen af fire signerede bøger, to "Dr. Rock" og invitation til bogens reception for dig og to ledsagere.
Bliv nævnt i forordet!
Minimumsbeløb 3.500,00 Vi takker mange gange for din særligt store støtte og nævner dig i bogens forord. Ydermere kvitterer vi med tilsendelsen af fem signerede bøger, tre "Dr. Rock" og invitation til bogreception for dig og fire ledsagere.
VIP rydder bordet!
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi bøjer os for din generøsitet, nævner dig i forordet, skikker seks signerede bøger i din retning sammen med fire "Dr. Rock". Selvfølgelig skal du med til bogreceptionen sammen med fem-seks ledsagere i dit følge. På baggrund af beløbets størrelse over 5000 kr. kan der desuden forhandles et evt. foredrags-arr. på plads efter ønske enten privat eller et offentlig tilgængeligt sted.
Partnerskaber