Steffen Jungersen - Mig og Lemmy

32.000,00 kr. 128.00% af 25.000,00 kr.

63

crowdfunders
udløbet
Thomas Vilhelm @thomasvilhelm

medlem siden 1. marts, 2016

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Tak for støtten
Minimumsbeløb 20,00 Vi takker mange gange for støtten til vores funding.
Bogen er din!
Minimumsbeløb 300,00 Vi takker mange gange for din støtte og kvitterer med tilsendelsen af en bog i signeret stand.
Bøger på vej med en gave.
Minimumsbeløb 600,00 Vi takker mange gange for støtten og kvitterer med tilsendelsen af to bøger i signeret stand plus en gave: Steffen Jungersens første udgivelse "Dr. Rock - udvalgte nedslag i 25 års rockhistorie"
Bøger, reception og gave
Minimumsbeløb 1.000,00 Vi takker mange gange for støtten og kvitterer med tilsendelsen af tre signerede bøger, en "Dr. Rock" samt en invitation til bogreception. Nærmere detaljer følger.
Mere af det hele!
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi takker mange gange og kvitterer med tilsendelsen af fire signerede bøger, to "Dr. Rock" og invitation til bogens reception for dig og to ledsagere.
Bliv nævnt i forordet!
Minimumsbeløb 3.500,00 Vi takker mange gange for din særligt store støtte og nævner dig i bogens forord. Ydermere kvitterer vi med tilsendelsen af fem signerede bøger, tre "Dr. Rock" og invitation til bogreception for dig og fire ledsagere.
VIP rydder bordet!
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi bøjer os for din generøsitet, nævner dig i forordet, skikker seks signerede bøger i din retning sammen med fire "Dr. Rock". Selvfølgelig skal du med til bogreceptionen sammen med fem-seks ledsagere i dit følge. På baggrund af beløbets størrelse over 5000 kr. kan der desuden forhandles et evt. foredrags-arr. på plads efter ønske enten privat eller et offentlig tilgængeligt sted.
Partnerskaber